Patrik ”The Lab wizard” Remann

Patrik Remann ,alias The Lab wizard, har klättrat högt på framgångstegen under de senaste åren, i Sverige och internationellt. Både som DJ och producent. Med 1000-tals spelningar över hela Sverige och flera års erfarenhet av branschen har han ett öra för att leverera det publiken vill ha. Han har även spelat i Spanien och nu har även Londons klubbar börjat få upp ögonen för denna Gotlands födda Dj.

Patrik har också röjt stora framgångar med sin egen musik. Den senaste ’Why Pretend’ klättrade snabbt upp till en 6:e plats efter bara tre veckor, på svenska danslistan.

Även den tidigare singeln, ’Reach Out’ har skördat stora framgångar och låg hela sju veckor på de svenska försäljningslistorna.

Med ett brinnande intresse för att föra fram högkvalitativ klubbmusik, grundade Patrik 2007 skivbolaget PR records och även här har inte framgångarna låtit vänta på sig. Som det 6:e snabbast växande skivbolaget i Sverige och samarbetet med ’The Dance Division’ talar sitt eget språk, Patrik ’The Lab wizard’ Remann är här för att stanna.

 

Bokas av Dance Session